Werken met Chromebooks

Werk aan de skills van de toekomst met Chromebooks en G Suite for Education. De gratis en gebruiksvriendelijke apps van Google zijn goed te integreren in jouw onderwijs en werken naadloos samen. Geef vorm aan onderwijs van de toekomst op jouw school. Wil je zelf je onderwijs vormgeven, dan is dit de cloudoplossing voor online samenwerking. De Google apps zijn op elk apparaat te gebruiken en je hebt altijd en overal toegang.

Of je nu op zoek bent naar een passende oplossing om online te werken of de keuze voor G Suite for Education al hebt gemaakt, deze training geeft je een helder beeld van alle mogelijkheden.

Doel

In deze workshop(en) leer je:

  • toepassen van Chromebooks in jouw onderwijs
  • de mogelijkheden van Google Classroom
  • de Google apps kennen
  • online samenwerken met Google Drive

Inhoud

Er zijn verschillende soorten workshops. Klik hieronder op de workshop voor meer informatie.

Workshop 1: Orièˆntatie op Chromebooks & G Suite for Education (po)

Ik bespreek de voordelen en mogelijkheden van Chromebooks en de Google onderwijsomgeving. Je leert de verschillende apps van Google kennen (drive, documenten, presentaties, classroom, sites, tekeningen). Je bent startklaar om met de Google apps aan de slag te gaan.

studielast: circa 3 uur

deelnemers: maximaal 15

Workshop 2: Integratie van Chromebooks & G Suite for Education (po)

Je leert de Google Apps beter kennen en inzetten binnen jouw onderwijs. Je leert digitale opdrachten klaarzetten voor jouw groep in Classroom. Ik laat zien hoe je met een schoolteam in de cloud kunt samenwerken met MyDrive en Drives van mijn team. Je krijgt hands-on voorbeelden om te kunnen toepassen in de praktijk.

studielast: circa 3 uur

deelnemers: maximaal 15

Workshop 3: Training op maat (po en vo)

Wil je graag verschillende apps combineren of heeft jouw school andere behoefte? Vraag dan naar de mogelijkheden.

studielast: nader te bepalen

deelnemers: maximaal 15

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat, stuur een mail naar info@groenewegentrainingenadvies.nl of vul het contactformulier in.