“Ik wil zo graag doen waarvoor ik het onderwijs ben ingegaan: de leerling helpen groeien.”

Wil je als docent echt van meerwaarde zijn tijdens de les? Niet steeds dezelfde lesstof uitleggen? Wil je de tijd hebben om echt onderwijs op maat te bieden?

Laat je docentenhart weer sneller kloppen. Numo maakt ruimte voor het echte werk. Ruimte voor onderwijs!

Numo is het zeer gebruiksvriendelijke en flexibele online leermiddel dat leerlingen niet afrekent, maar vooruithelpt. Slim laat groeien in rekenen en taal. Zonder dat het jou als docent extra tijd en inspanning kost.

Doel

Online training

Succes verzekeren met Numo.

De online training via Google meet bestaat uit twee delen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van Numo.

Traject Training & Coaching:

Succes verzekeren met Numo.

Dit traject bestaat uit drie verschillende trainingen waarmee jij en je team de basis leggen voor een succesvolle inzet van de Numoprogramma’s.


Inhoud

Er zijn verschillende soorten trainingen. Klik hieronder op de training voor meer informatie.

Online training

Deel 1 (duur 1 uur)

Na dit deel weet je hoe Numo werkt en hoe je zelf het leerplan kunt instellen en takenmappen kunt maken.

Huiswerkopdracht

Je gaat aan de slag met alles wat je in deel 1 hebt gezien. Je gaat zelf inloggen als leerling om de werking te ervaren. Voor jouw leerlingen ga je de leerplannen op maat maken en je gaat aan de slag met de takenmappen.

Deel 2 (duur 1 uur)

In dit deel blikken we terug op deel 1 en de huiswerkopdrachten. Hierna gaan we aan de slag met de inzetbaarheid van Numo en het bekijken en bijhouden van de resultaten.

studielast: circa 3 uur

deelnemers: geen maximum

Traject Training & Coaching (basisworkshop)

Na de basisworkshop weet je hoe Numo werkt, hoe je er op jouw eigen manier mee kan werken en hoe je de voortgang bewaakt en de resultaten meet.

studielast: circa 2 uur

deelnemers: maximaal 15

Traject Training & Coaching (verdiepingsworkshop)

Een analyse van de leerlingresultaten staat centraal. Op basis van deze resultaten reikt de trainer concrete, inspirerende werkvormen en betekenisvolle opdrachten aan waarmee de docent de volgende les direct aan de slag kan.

studielast: circa 2 uur

deelnemers: maximaal 15

Traject Training & Coaching (train-de-trainer)

Word of ben jij de interne vraagbaak en inspirator op jouw school? Dan is deze workshop geknipt voor jou. Samen met onze didactisch adviseur werk je aan een borgingsdocument die het succes van Numo ‘verzekert’, afgestemd op jullie onderwijs. Jullie brengen samen de mogelijkheden en risico’s in kaart. De inhoud van dit document kun je op een later tijdstip aan collega’s presenteren.

studielast: circa 2,5 uur

deelnemers: maximaal 4

Voor meer informatie , stuur een mail naar info@groenewegentrainingenadvies.nl of vul het contactformulier in.